Lid Worden

Wat kunnen wij u op dit moment bieden:

 • Het chippen van uw veulen(s) met daarbij een blanco (zonder afstamming) RVO paspoort, uitgegeven door het Tinkerstamboek.
 • Het chippen van uw veulen(s) aan huis door erkende/ervaren chippers met daarbij uitgevoerd de noodzakelijke veterinaire controles. Daarnaast een mondelinge toelichting op uw veulen door rasdeskundigen (indien gewenst).
 • Een registratiekaart waarop de gegevens van ouders en voorouders vermeld staan in vijf generaties.
  De kosten van bovenstaande (paspoort, chippen, registratiekaart en de mondelinge toelichting) bedraagt dit jaar €70,-. Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid dan verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 15 september aan ons kenbaar te maken. We plannen, op basis van de aanmeldingen, de thuisbezoeken op regio in.

Bovenstaande is uiteraard mogelijk wanneer u lid wordt van onze nieuwe vereniging V.F.G.F. De contributie voor dit jaar bedraagt € 0,-. Tijdens de eerstvolgende algemene Ledenvergadering zal het tarief voor 2023 vastgesteld worden. Dit jaar zal er nog een kennismakingsbijeenkomst georganiseerd worden door onze vereniging, daarover in een volgende mail meer informatie.

Als u lid wilt worden,

stuur dan onderstaand formulier in en dan krijgt u bericht.

  Met het invullen van dit formulier meld u zich aan als lid van de vereniging Fokkers & Gebruikers van het Fjordenpaard.

  Uw Geboortedatum

  Uw Telefoonnummer:

  Welk soort lidmaatschap wilt u aangaan?

  € 65 euro per jaar
  € 32.50 euro per jaar

  Winkelwagen
  Je mandje is leeg
  0
   0
   Your Cart
   Your cart is emptyReturn to Shop